Startecho

Daar ben ik weer. Op de terugweg van het ziekenhuis. Deze keer geen lang bericht, maar wel even een update.

Hebben net de startecho gehad. Het was kort, maar krachtig. Echo was goed, zowel het baarmoederhalsslijmvlies als de eierstokken zagen er goed uit. Ze heeft niet verteld hoeveel eiblaasjes er klaar lagen. Dat was volgens haar ook niet belangrijk voor ’t verloop verder. Verschilt veel per arts hoeveel en wat ze vertellen.

De arts heeft verder weinig verteld, alleen dat de dosering van Gonal-F nu verlaagd gaat worden van 225eh naar 150eh. Daarmee hopen ze dat deze keer een overstimulatie voorkomen wordt. Een extra tussentijdse echo blijkt niet nodig, dus dan geloven we dat maar. Hou ’t zelf natuurlijk ook nog steeds goed in de gaten, weet nu immers ook wat evt. symptomen kunnen zijn.

Moeten nu a.s. maandag terugkomen voor de eerste fm (= follikelmeting). Dan wordt gekeken hoeveel het er zijn en hoe goed ze groeien.

De volgende stap is dus weer gezet. Vanaf nu dus ook elke ochtend de Gonal-F spuiten naast de Decapeptyl. En afwachten maar dus, we zien ’t over een weekje wel weer. Blijft spannend dus!

2 gedachtes over “Startecho

Plaats een reactie