Campagne Team Huntington (CTH)

Lieve lezers,

Ik heb al eerder gezegd dat ik binnenkort meer informatie op mijn blog ga zetten over de ziekte van Huntington. Huntington is een hele onbekende ziekte en dat zorgt ervoor dat er tot op heden nog geen medicijn om remmingsmiddel is tegen deze vreselijke ziekte. Er zijn er aantal mensen die zich in aan het zetten zijn om deze ziekte meer bekendheid te geven. Samen vormen zij het Campagne Team Huntington (CTH). Zij zetten zich in voor meer bekendheid en voor donaties voor onderzoek naar een genezende therapie voor deze ziekte. Ze hopen in 2016 een landelijke campagne te lanceren. Er moet natuurlijk eerst bekendheid zijn bij mensen en dan pas kun je acties beginnen om geld op te halen.

Header2-2

Binnenkort meer informatie hierover, maar je kunt als lezer wel alvast iets doen. Als je Facebook hebt, wil ik je vragen om lid te worden van de groep “Campagne Team Huntington” via de link https://www.facebook.com/Campagne-Team-Huntington-1454900158145882/?fref=ts
Als je lid bent, ontvang je allerlei berichten en informatie over het CTH, alles waar zij momenteel mee bezig zijn en er zijn ook mensen die wel al acties zijn begonnen om geld op te halen. Dit geld komt dan allemaal ten goede van het onderzoek naar een medicijn voor Huntington!!

Ik hoop dat jullie een minuutje de tijd willen nemen om dit te doen via Facebook en ook mensen uit te nodigen die ook lid willen worden van deze pagina.

Ohhh en nog een tip: vanavond 29-02-2016 om 22.30 uur bij Hart van Nederland op SBS6 vertelt een vrouw haar heftige verhaal. Zij heeft zelf ook Huntington en haar kinderen hebben alle drie de juveniele vorm (jeugdvorm) van Huntington. Dus even kijken als je zin en tijd hebt. Anders opnemen of via uitzending gemist terugkijken?

Alvast bedankt, hopelijk zijn dit de eerste stappen in de goede richting….wordt vervolgd!

12383210_100502537002652_177337210_n

Een gedachte over “Campagne Team Huntington (CTH)

Plaats een reactie